The Link
Narre Warren
2015

Pushing the envelope of architectural expression, this futuristic residence defies convention in every possible way.

Located within a rural environment, The Link plays with a mix of pyramid and triangular forms, each providing a unique view to its surrounding, but also reflecting natural light throughout its interior.

The design of the home is ultramodern, utilising a mix of materials, precast concrete, double glazing, metal, timber and cladding finishes. All work seamlessly to add warmth and dimension to each of the spaces.

Triangular windows over the staircase and upstairs passageway, guide you to the bedrooms. There is also an open kitchen/living area and secluded outdoor entertainment area opening up to the infinity pool.

The Link
The Link
The Link
The Link
The Link
The Link
The Link
The Link
The Link
The Link
The Link
The Link
The Link
The Link
The Link
The Link
The Link
The Link